Riving og oppbygging av kjøkkentak, og isolering i hovedgang

Siden sist har vi revet kjøkkentaket. Tror det gikk under kategorien ekstremsport. Det gamle taket hadde gitt seg, så det var ca 10 cm høydeforskjell fra vegg til midten av taket. Og med mellom 10 og 15 cm leire som er 150 år gammel ble det en tørr jobb…. Jeg la brekkjernet oppe på taket og rykket til 2 ganger, så raset hele dritten. Jeg var forbredt på dette, så det var bare å ta beina fatt….andre veien. Vannrett ut igjennom verandadørene og der ble jeg til støvet hadde lagt seg. Det så faktisk ut som det røk ut igjennom alle vinduer og dører som sto åpne. Men ned kom det 🙂
Svigerfar meldte seg frivillig til å skuffe leire, og Elin og jeg trillet mellom 40 og 50 trillebårer med gammel leire. Føsj….

Ellers har pappa og svigerfar revet veggen i hovedgangen for å isolere. Veggen er nå ferdig rupplet igjen 🙂

Blikk1 har også vært oppe å gjort ferdig beslaget rundt pipa og lufting, så nå er det forhåpentligvis tett.

Neste uke kommer sparkleren for å sparkle tak og vegger i 2 etg. Mamma og pappa har hentet 42 MDF-plater, og de skal svigerfar begynne å sette opp i gang og TV-stue i 2 etg.

Eller en stor takk til alle som har bidratt så langt. Uten dere hadde vi neppe kommet så langt som vi har gjort. Mye gjenstår, men nå er det fri i 17 dager fra Borregaard så da er det bare å tråkke til.


Legg inn en kommentar