Sommernytt

Tuddeligduuuu!

Nok en gang lenge siden jeg har skrevet noe. Har lissom rett og slett ikke tatt meg tid. Men noe skjer her på farmen selvom det ikke gjenstår så mye i huset.

I og med at jeg fikk en prolaps i nakken i fjor høst, skjedde det ikke mye før utpå vårparten. Da var det ved som måtte bli hogd mens det enda var noe tele i skogen.

Nå har jeg kommet godt i gang ute, og først var det fjellskråningen mellom husene som skal bli ryddet. Ett salig kaos av syrinbusker, epletre, mose og buskas. Har fått fjernet mye, men en god del gjenstår. Har kjørt vekk 4 traktorhengerlass med kvist++ så det synes godt. Bilder underst

Bringebærbuskene nedenfor huset til mamma og pappa har også fått unngjelde. Roundup og ryddesag gjorde jobben. Så nå får vi prøve å holde det nede.

Hagemøbler er handlet inn til de fine verandaene våres både oppe og nede. De er allerede godt brukt i det finflotte sommerværet vi har hatt så langt.

Utover sommeren skal vi pigge ned trappa foran inngangspartiet, og sette opp en ny. Denne gang i tre, og i samme stil som verandaene. 

Håper å poste noe mer utover sommeren.

God sommer allihopa 🙂

Og så bilder

20140529_201111

Image 14 av 16

Gressplenen gror så det suser

Legg inn en kommentar