Hvor ble det av 2012??

2012 er på hell, og tirsdag er det ett år siden Elin og jeg tok over gården og begynte på det store prosjektet med huset. Vi viste begge at dette ville bli mye jobb. Og det ble det. Frem til Mai var det kun riving av 2 etg som sto på planen. Men fra midten av Mai og til vi flyttet inn 1. Desember har det gått i ett. Vi har vært her omtrent hver eneste dag. Omtrent alt annet har blitt satt til siden for at vi skulle bli ferdig.

Og vi rakk det, men bare så vidt 🙂 Leiligheten i Krokstien ble solgt dagen etter visning, og vi sa den skulle være klar for kjøper 30. November. Fra 2. til 19. November hadde bare jeg over 200 timer i huset. Etter det mistet jeg litt oversikten. Men både Elin og jeg kunne vel lett fått roller i TV-serien The Walking Dead…..

Men nå sitter vi her i vårt eget hus. Julaften ble feiret her på Røed sammen med familiene fra begge sider. Vi er fremdeles ikke i mål med oppussingen, men nå i romjula har vi ikke gjort noe annet enn kun å ligget på sofaen å sett på TV. Greit å få roet ned litt før vi drar i gang igjen på nyåret.
Mange har hjulpet oss i dette prosjektet, og alle skal takkes. Uansett hva du har bidratt med, eller hvor mye du har gjort; TAKK!!

Tune Byggservice: Stig Olav, Pål, Ole, Martin, Tor og Ole Martin. Uten dere tror jeg aldri vi hadde kommet i mål. Ihvertfall ikke med det resultatet vi har oppnådd. Dere er en super gjeng. TAKK!

Østfold Vann & Varme: Pål og Tommy. Bra levert igjen. Supert 🙂

Maxbo Sarpsborg
: Takk for masse gode råd og hjelp, og en kjempe bra kundesørvis. Alltid trivelig å komme innom dere, og jaggu har det blitt en del turer 🙂

Ellers er det mange som har lagt ned mange timers jobb. Av alle er det nok familiene våres som har bidratt mest. Fra «skjøvving» og rydding, til maling, tapetsering, snekkring og gipsing, og ikke minst det å få servert middag.
Inger, Arvid, Onkel Magne, Yvonne, Dagfinn, Ida, Jon, Hanne og Silje. TAKK for all hjelp så langt. Dere er enestående 🙂

Vi har også hatt gode venner som har bidratt når vi har spurt om hjelp, eller som selv har  tilbudt seg å hjelpe.
Marius, Christer, Tori, Pål, Clas, Inger-Lise. Tusen tusen takk for hjelpen.

Arne Martinsen: Takk for bistand til bl.a. graving, støping og pipe. Du er helt rå 🙂

Ulf Ringsrød: Takk for hjelp til snekkring, gipsing m.m. 🙂

 

Imorgen feirer vi nyttårsaften sammen med gode venner, før hverdagen og jobb starter Tirsdag.

Og til alle dere som har fulgt med på disse sidene det siste året, fortsett med det neste år og. Vi fortsetter å oppdatere etterhvert som vi pusser opp 🙂 GODT NYTT ÅR!!!

Legg inn en kommentar